Profil

Din lokale Teknicar autoværksted i Klokkerholm

Velkommen til NK Autoteknik Klokkerholm. Vi er dit lokale autoværksted i Klokkerholm. Vi er en del af det landsdækkende Teknicar. Hos os står vi klar til at hjælpe bilejere af alle bilmærker med reparationer af enhver art. Vi har det nyeste udstyr til fejlfinding på forskellige bilmærker og er dermed parat til at klare alle reparationer på værkstedet. Hos NK Autoteknik tilbyder vi en lidt mere personlig værkstedsoplevelse, hvor folk får lov til at komme med ind på værkstedet for at se på bilens problemer.

Vi har startet et værksted med filosofien – kvalitet frem for alt! Vi ønsker at lave et godt stykke arbejde til en rimelig pris og med den bedste service og kundekontakt. Værkstedets ejere er Niklas Nielsen og Kasper Krabdrup Kjær, der begge er udlært som mekaniker i hhv. 2012 og 2014.

“Vi tilbyder en lidt mere personlig værkstedsoplevelse, hvor folk får lov til at komme med ind på værkstedet for at se på bilens problemer”

Vores vision er at udføre reparationer og service til rimelige priser, med god kundekontakt og at levere et godt stykke arbejde med fokus på faglig stolthed. Vi ønsker at skabe et godt værkstedsmiljø, hvor der er god dialog mellem værksted og kunde. Vi foretager aldrig fordyrende ekstra reparationer uden forudgående aftaler og ønsker at vores kunder får en god vejledning omkring deres bil, både før, under og efer reparation.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os